Vårt nyhetsbrev

Hej och välkomna till mmaforum.se! Vi hoppas ni haft en god användning av vår hemsida och att ni har intresse av att regelbundet delta på vårt forum. På den här sidan finns möjligheten att prenumerera på vårt nyhetsbrev där vi regelbundet delar ut nyheter om olika händelser på vår hemsida. Om du gillar MMA men saknar tiden att läsa i detalj om vilka fighters som kommer slåss mot varandra och generell information om MMA är detta nyhetsbrev ett utmärkt sätt att få en bra sammanfattning om vad som pågår i MMA världen.

Det finns priser!

Om regelbundna MMA nyheter inte är nog för att locka in dig har vi dessutom planer att ge ut priser till våra mest trogna läsare! Allt du behöver göra för en chans att vinna ett pris är så klart att prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig själv uppdaterad om allt som sker på forumet! Priser kommer bestämmas senare i framtiden och kan vara allt från ett presentkort från en lokal MMA butik till MMA utrustning skickad till din adress!

Vi på mmaforum.se hoppas vi vunnit över dig och att du nu ser nyttan med att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Kom ihåg att nyhetsbrevet innehåller endast en kort sammanfattning om informationen som finns här och det bästa sättet att hålla dig informerad om händelser i MMA världen är att regelbundet besöka oss på mmaforum.se! Har du några frågor rekommenderar vi att du besöker vår kontaktsida och frågar oss direkt.