Var du kan läsa MMA-nyheter

MMA är den sport som verkligen tagit hela världen med storm. Fler och fler har börjat märka hur komplex och intressant MMA är jämfört med liknande kampsporter. Ännu fler boxnings-, taekwondo- och brottningsfans har slutat vara lika engagerade när det gäller deras sporter och har istället vänt sitt intresse till MMA. Det kan dock vara svårare att hitta nyhetssidor för MMA jämfört med dessa sporter som under århundranden byggt upp en fanbase. MMA är en ny sport och det är först nu som folk börjar bli uppmärksamma på MMA. Jag rekommenderar att ni som är i behov av en MMA-nyhetssajt som håller er informerade om de senaste nyheterna inom MMA läser vidare.

Sherdog.com

Sherdog är utan tvekan den bästa hemsidan när det kommer till allt om MMA. Sherdog är en MMA-nyhetssajt som också har flera forum för att diskutera de senaste matcherna med likasinnade MMA-fans. Sherdog har en hel databas av alla fighters där du lätt kan ta reda på alla fighters vinster, förluster, kommande fighter och generell information om fightern.

Reddit.com/r/MMA/

Reddit är en social nyhetssida uppbyggd av tusentals ”subreddits”. Subreddits är små forum på hemsidan dedikerade åt varsitt ämne. Vi på mmaforum.se rekommenderar reddit.com/r/MMA för dig som inte orkar kolla på en hel fight men som vill ändå se vem som segrade. Höjdpunkterna i en fight läggs upp på reddit.com/r/MMA, oftast inom en timme. Här på reddit.com/MMA har du möjligheten att lätt se vem som segrade och om hen vunnit med knockout, submission, delat domslut eller ett majoritetsbeslut.

Bloodyelbow.com

Sist men inte minst har vi bloodyelbow.com. Om du har ett intresse i podcasts kommer du älska denna hemsida. Det finns tiotals olika podcasts på bloodyelbow.com där folk med goda kunskaper inom MMA och alla fighters medverkar, vare sig de slåss för UFC, ONE championship eller Bellator MMA. MMA-podcasts är ett mycket enkelt sätt att få mer kunskap om sporten. Personerna som deltar i MMA-podcasts har oftast en god analys om vad som hänt i en fight och brukar ge den större bilden om varför segraren faktiskt segrade.

Pröva gärna dessa hemsidor och glöm inte att mmaforum.se är en annan fantastisk hemsida för nyheter gällande MMA!