Om vår hemsida

Gillar du MMA lika mycket som vi gör?

Mixed Martial Arts (MMA) är en av de snabbt växande kampsporterna just nu. På den är hemsidan hittar du allt du behöver kring MMA. Här publiceras nyheter inom sporten, tävlingar, tävlingsresultat och rankningar.

För den som vill bli mer insatt inom sporten finns det även information kring vad som kännetecknar MMA och allmän information som är bra att känna till, som till exempel regler. Det går även att läsa om vilka kampsportsklubbar som erbjuder MMA och vilka klasser som går att tävla i. Det finns information om kring hur kampsporten utövas, hur träningar kan gå till och vad för typ av träning som sporten kräver. Det finns även lite träningstips.

Det finns information för alla typer av personer. Allt från att vilja veta mer om sporten, vara en inbiten supporter till att träna på hobbynivå, vad det innebär att vara proffs och professionell MMA.

För MMA-fantasten

Den här hemsidan berör alla punkter som rör sporten, och är skriven från ett riktigt inbitet entusiastperspektiv. Vi följer sporten noga och håller koll på de rykten, nyheter och tävlingar som finns. Allt för att kunna bidra med så mycket information som möjligt. Vi tipsar om andra sidor som skriver om MMA-sporten och dess tävlingar. Vi tipsar även om forum för att hitta likasinnade entusiaster och supportrar. Där är det möjligt att uttrycka sina egna åsikter om sporten och tävlingar, ställa frågor och skaffa sig nya bekantskaper.