Spelbolag

Är du också en UFC-fantast? Det är klart att du är. The Ultimate Fighting Championship är det hetaste inom sportvärlden just nu. Vi har en svensk superstjärna i Alexander “the Mauler” Gustafsson som skänkt mig helgnöje utan dess like flera gånger om. Och så har vi naturligtvis esset Conor McGregor som förmodligen är världens mest underhållande sportkaraktär.

Spela på UFC för pengar

Det finns massor av spelbolag som erbjuder odds för MMA och inte minst UFC. Några av de spelbolag som brukar rankas högt när det kommer till betting på UFC är Bet365, Unibet, Betway, Betsson och Betfair för att nämna några.

MMA är en minst sagt tempofylld sport med mycket action. Det är en tuff fullkontaktsport och man behöver inte vara en hängiven anhängare till sporten för att sätta sig in i det. Istället för att sätta sig in i vad man får göra i MMA är det betydligt lättare att lära sig vad man inte får göra. Den listan kan göras kort. Utövaren får i princip göra vad som helst med undantag från “fula” knep. Detta begrepp inkluderar att man ej får peta motståndaren i ögonen, rikta sparkar eller slag mot skrevet, nypas, dra i håret eller göra som Mike Tyson, bitas. Dufår heller inte som i wrestling lämna buren och hämta en stol eller liknande och använda den som tillhygge. Även fast sporten inte innehåller särskilt många regler förekommer vissa skillnader beroende på vilken organisation som arrangerar matcherna.

UFC är den amerikanska organisationen för MMA och är den största i världen varför många anser att de arrangerar de bästa matcherna. Många av världens högst rankade fighters ingår i UFC som anordnar galor runt om i världen. Förhoppningsvis återkommer UFC med en gala i Sverige och kanske får vi se organisationen i Malmö, om “lyftkranen från Rosengård”, Ilir Latifi, rankad som nummer 13 i världens får som han vill.